Hírdetés

Frissültek az adatkezelési, adatvédelmi szabályok. A webhely Cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatások zavartalan működését, szabja személyre oldalad és elemzi a forgalmat. RÉSZLETEK A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.

RENDBEN

Hírek


Fejlesztés

Fejlesztés


Saját vízjel szöveg.
Mostantól teszt jelleggel a regisztrált felhasználóink saját vízjel szöveget helyezhetnek el a képükön. Ez a szöveg az [Adatok] oldalon adható meg. Ez lehet domain név, saját név, cég név stb. A szöveg maximum olyan hosszú legyen, ami elfér a kép tetején és alján. Amennyiben ez a mező üresen marad, akkor a saját képeken továbbra is az EASYPICEDITOR.COM szöveg fog megjelenni. Egyenlőre nem szabunk további feltételeket. További jó szórakozást!
Forrás: EasyPICEditor
2023. június, 23. péntek

Fejlesztés

Fejlesztés


Új font típusok a szövegdobozokban.
A három fix pozíciójú és a szabad szöveges szövegdobozok pár font típussal és normál/kövér választási lehetőséggel egészültek ki. Ezek az új beállítási lehetőségek jelenlegi megjelenése egyenlőre ideiglenes, a későbbiekben a könnyebb kezelhetőség miatt optimális pozícióba fognak kerülni. További jó szórakozást kívánunk!
Forrás: EasyPICEditor
2020. december, 25. péntek

Változás

Változás


Változtattunk az oldal működésén.
Megszüntettük az editor.easypiceditor.com és a pic.easypiceditor.com oldalainkat. Önnek ezzel kapcsolatban semmi dolga nincs, a szerkesztő felület és a képek továbbra is elérhetőek a régi címeken, az ide mutató hivatkozásokat átirányítjuk az új oldalakra. Megértését köszönjük!
Forrás: EasyPICEditor
2020. augusztus, 22. szombat

Fejlesztések

Fejlesztések


Folyamatos fejlesztés
Az oldalt folyamatosan, az igényeknek megfelelően fejlesztjük. Ez néha fennakadásokat okozhat a működésben, ezért előre is elnézést kérünk. Amennyiben hibát talál a működésbe, kérjük jelezze nekünk a kapcsolati oldalunkon. Köszönjük!
Forrás: EasyPICEditor
2020. április, 14. kedd

Költözés

Költözés


A költözés rendben megtörtént.
Mint azt már előzőekben jeleztük, az oldalunk új nevet - EasyPICEditor - és domain-t - https://easypiceditor.com - kapott. Némi változásokkal de hasonló szeretettel várjuk a régi és az új felhasználókat. A régi felhasználóink használhatják a meglévő hozzáférésüket nem kell újra regisztrálni. Jó szórakozást kívánunk! (ツ)
Forrás: EasyPICEditor
2020. február, 17. hétfő

Domain csere

Domain csere


Az oldalunk új néven és helyen lesz elérhető.
Az oldalunk hamarosan, https://pics.masoftnet.com helyett új domain-en lesz elérhető. A nevünk is változik, viszont minden más ugyan az marad. Tehát képszerkesztő platformként működik tovább az eddigi eszközökkel. Minden kép, felhasználói hozzáférés továbbra is elérhető marad.
Forrás: Méhmecske
2020. január, 15. szerda

Értékelő rendszer

Értékelő rendszer


Új funkciót kaptak a listák.
Az oldalunk kiegészült egy un. értékelő rendszerrel. Kérünk mindenkit, hogy ezzel a funkcióval összességében a vizuális élményt a tartalmat értékeljétek. Tisztában vagyunk vele, hogy mindenkinek a saját alkotása tetszik a legjobban, de azért szeretnénk, hogy lehetőleg objektív értékelést kapjon minden kép. Köszönjük!
2020. január, 14. kedd

Hírdetés
Kis türelmet, dolgozok...